Montage af hegn

Hos KOMPOSITlageret tilbyder vi professionel montering af komposithegn i hele Danmark. Hvis du lader os stå for montering af dit komposithegn, kan du være sikker på, at det vil blive monteret med omhu og præcision. 

Vi har professionelle medarbejdere der er klar til montering af hegn, hvis du ikke selv kan eller vil sætte dit hegn op.

Professionalisme er vigtigt for os! Vi ønsker at have dig med i processen i forhold til hvordan og hvornår montering af dit komposithegn skal foregå. 

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med spørgsmål og kan lave en beregning af en samlet pris. Det er et uforpligtende tilbud. 

Pris for montage af hegn

FRA 549,- Prisen er pr. lbm.
  • Vi kører rundt i hele Danmark
  • Professionel montage af hegn

Prisoverslag på montage af KOMPOSIThegn *

Kryds af i boksen, hvis du også skal have følgende monteret:

kr.

* Ovenstående beregning er kun et prisoverslag. Kørsel og eventuel fragt vil blive tillagt.
Kontakt os for at få din samlet pris for montage. 

Billeder fra glade og tilfredse kunder

Udfyld formularen ved ønske om montage af hegn

Professionel montering og opsætning af hegn

Valget af det rette firma til montage & opsætning af dit hegn er afgørende for resultatets kvalitet og holdbarhed. Læs her, hvis du vil vide hvorfor det er en fremragende beslutning at stole på KOMPOSITlageret til denne vigtige opgave. 

Erfarne hegnsmontør

Vi har erfarne hegnsmontør hos KOMPOSITlageret. Det betyder, at dit komposithegn vil blive monteret med omhu og præcision. Vores hegnsmontør har fokus på detaljerne, så dit hegn kommer til at stå helt præcis, som du ønsker det. Vi arbejder altid efter at levere et fejlfrit resultat. 

Ekspertise i kompositmaterialer

Hos KOMPOSITlageret har vi mange års erfaring med salg af kompositprodukter på det danske marked, herunder komposithegn. Vi har en stor viden om, hvordan komposithegn opsættes, så det står stabilt. 

Tilpassede løsninger

Ingen ejendom er ens, og vi forstår vigtigheden af at tilbyde tilpassede løsninger ved montage af hegn. En af vores erfarne hegnsmontør ringer til dig inden at vi kommer og montere dit hegn, så vi kan snakkede om en eventuel tilpasset løsning. 

Effektivitet og professionalisme

Vores engagement i at levere topkvalitetsarbejde går hånd i hånd med vores professionalisme og effektive arbejdsproces. Vi arbejder målrettet for at afslutte projektet inden for aftalt tidsramme uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din tilfredshed er vores ultimative mål, og vi sætter en ære i at opretholde vores ry som en pålidelig partner (hegnsmontør).

Læs mere om KOMPOSITlageret og se vores team her. 

Priser for opsætning af hegn

Når det kommer til at vælge det rigtige hegn og få det sat op, er det vigtigt at forstå de omkostninger, der er involveret. Prisen for opsætning af et hegn varierer afhængigt af flere faktorer, herunder type af materiale, længde, højde, og eventuelle ekstrafunktioner.

Hos KOMPOSITlageret kan du finde priser for opsætning af hegn til kun 549 kroner pr. lbm. Den samlet pris for opsætning af hegn varierer også i forhold til kørsel og fragt tillæg af materialer. 

Beregn her på landingssiden et prisoverslag for opsætning af hegn. For yderligere rådgivning eller bestilling, skriv en mail til kontakt@kompositlageret.dk eller ring til os på tlf. 51 90 72 86.

montagebetingelser

Montagebetingelser er gældende for alle opgaver ved montage af komposithegn udført af KOMPOSITlageret. 

Prisen på montagen er givet på baggrund af, at opsætningen kan udføres i almindelige jordbundsforhold. Der må ikke forekomme store sten, belægning, kabler i jorden eller andet som gør montagen bliver problematisk for, at Relax Nordic Aps kan udføre montagen.

Efter vores montør har færdigmeldt montagen af hegnet, vil Relax Nordic Aps trække det aftalte beløb. Skulle der være blevet brugt ekstra tid samt materialer, vil der blive fremsendt en ekstra regning til kunden.

Kunden er forpligtet til, at informere omkring forsyninger, ledninger, kabler eller lignende hvor der skal monteres hegn. Det er kundens ansvar at der er søgt tilladelse til at grave samt montere hegn det pågældende sted. Relax Nordic Aps har ikke ansvar for skader på forsyninger, kabler, ledninger eller andet som er skjult under jorden, dette påligger kunden som får monteret hegnet.

Inden Relax Nordic Aps hegnsmontører ankommer til pladsen skal følgende være klar: Montagestedet er ryddet, plan og ryddet for buske, rødder, grene samt andet som kan vanskeliggøre monteringen. Det kræves at Relax Nordic Aps uden problemer kan komme frem til arbejdsområdet med maskiner samt værktøj. Relax Nordic Aps har ikke ansvar for afsætning af hegnslinje, godkendelser fra kommunen placering af hegn samt låger – Med mindre andet er aftalt skriftlig med Relax Nordic Aps.

Det forlanges at monteringen kan fuldføres i en proces uden unaturlige stop som ikke er forudsaget af Relax Nordic Aps – Skulle der forekomme unaturlige stop, har Relax Nordic Aps ret til at udskyde arbejdet, der vil blive fremsendt en ekstra faktura på kørsel samt timer. Ekstra arbejde afregnes med 550 kr. pr. time ex moms. Kørsel afregnes med 5,62 kr. pr. kørt km.

Det er kunden selv, som skal stå for bortskaffelse af pap, papir og eventuelt afskåret kompositplanker og aluminiumsstolper. Hvis andet er aftalt med os, så skal det fremgå skriftligt på mail.

Skulle der komme erstatningskrav mod Relax Nordic Aps, kan kravet ikke overstige fakturabeløbet ex moms for ydelsen som er købt. Overskydende jord som fremkommer af nedgravning af stolper jævnes ud eller ligges i en bunke ved hver enkelt stolpe, med mindre andet er aftalt med bygherren.

I tilfælde af, at bygherren ikke mener at montagen er fuldført korrekt, vil Relax Nordic Aps tilbageholde det reserverede beløb for opsætningen indtil hegnsmontøren har udbedret fejl og mangler. Skulle der opstå en større tvist mellem hegnsmontøren og bygherren vil Relax Nordic Aps ankomme med en ansvarlig for hegnsmontørerne, så Relax Nordic Aps kan stå inde for fuldførelsen af montagen som er udført. Skulle en tvist ikke blive afviklet, så afgøres det efter dansk lov ved retten.

Læs vores persondatapolitik – klik her.

Relax Nordic Aps fremsender en elektronisk betalingslink for montagen. Kunden betaler den på vores hjemmesiden 5 dagen inden montagen påbegyndes. Beløbet reserveres og trækkes først når montagen er fuldført. Dette gøres for at sikre kunden samt Relax Nordic Aps.