Skraldespandsskjuler

Hos KOMPOSITlageret kan du købe et bredt udvalg af holdbare skraldespandsskjulere/affaldsskjulere i komposit, som hjælper med at gøre det overskueligt og pænt at have skraldespande til at stå udenfor.

Skraldespandsskjulerne kan købes i forskellige farver og størrelser, som passer til 3, 4 eller 6 skraldespande. De er gennemtestet og produceret, så de kan klare vejrforholdet i Danmark. Du kan dermed være helt sikker på, at kvaliteten er høj og gennemtestet. 

Se hele vores udvalg af skraldespandsskjulere/affaldsskjulere herunder og kontakt os gerne for rådgivning eller bestilling. Skriv en mail til kontakt@kompositlageret.dk eller ring til os på tlf. 51 90 72 86.

2.795,00 kr.

Tilføj til kurv

2.795,00 kr.

Tilføj til kurv

2.895,00 kr.

Tilføj til kurv

2.895,00 kr.

Tilføj til kurv

3.495,00 kr.

Tilføj til kurv

3.495,00 kr.

Tilføj til kurv

3.595,00 kr.

Tilføj til kurv

3.595,00 kr.

Tilføj til kurv

3.995,00 kr.

Tilføj til kurv

3.995,00 kr.

Tilføj til kurv

4.095,00 kr.

Tilføj til kurv

4.095,00 kr.

Tilføj til kurv

4.995,00 kr.

Tilføj til kurv

4.995,00 kr.

Tilføj til kurv

5.095,00 kr.

Tilføj til kurv

5.095,00 kr.

Tilføj til kurv

Hvad er en skraldespandsskjuler?

En skraldespandsskjuler, også kaldet affaldsskjuler og renovationsskjuler, er en virkelig praktisk og flot løsning til at skjule ens skraldespande eller affaldsbeholdere.

Skraldespandsskjulere kan have forskellige former og størrelser afhængigt af deres formål og placering. De kan være bygget af forskellige materialer som træ- eller metalrammer, men hos KOMPOSITlageret kan du købe skraldespandsskjulere med aluminiumsstolper og planker i komposit.

Skraldespandsskjulere til 3 spande

I mange danske kommuner er det ikke ualmindeligt, at en husstand nu har brug for tre eller flere skraldspande for at imødekomme de forskellige håndteringer af affald i fremtiden.

Hos KOMPOSITlageret har vi solgt mange skraldespandsskjulere til 3 skraldespande til danske husstande, når de har modtaget de nye skraldespande fra kommunen. Husk at tjekke eventuelle krav fra kommunen inden dit køb, da nogle kommuner har afstandskrav mellem skraldespandene.

Find vores montagevejledning til skraldespandsskjulere her. Her kan du se mål på vores skraldespandsskjulere til 3 spande.

Afskærmning af skraldespande og affald med en elegant skraldespandsskjuler

Mangler du en god løsning til at skjule dine skraldespande? Hos KOMPOSITlageret har vi designet skraldespandsskjulere i et klassik, flot og elegant design, så de vil passe ind hos de fleste danske husstande. Dermed kan du skabe en pæn løsning, når du vil skjule dine skraldespande eller affaldsbeholdere for dig selv, familien, gæster og naboen.

Skraldespandsskjulerne/affaldsskjulerne passer også til vores komposithegn, hvis du vil have en “alt i en løsning”. Se vores udvalg af komposithegn her. 

Fordele ved en skraldespandsskjuler i komposit

Hvis du værdsætter det naturlige udseende af træhegn, men ønsker at slippe for besværet med vedligeholdelse i form af oliering og maling, bør du overveje at investere i en skraldespandsskjuler fremstillet af kompositmateriale.

Kompositmateriale består af en sammensætning af 65% træ, 25% plastik og 10% bindemiddel (lim og farvestof), hvilket giver det en bemærkelsesværdig styrke og modstandsdygtighed over for det omskiftelige danske vejr. Dette gør det til et ideelt valg til udendørs brug, da det ikke kræver efterbehandling og er vedligeholdelsesfrit, hvilket giver det en forventet levetid på over 20 år.

En af de væsentlige fordele ved kompositmateriale er, at det er modstandsdygtigt over for termitter og andre træspisende insekter, som ofte kan være en udfordring for skraldespandsskjulere lavet af rent træ. Derudover er kompositmateriale også en miljøvenlig løsning for de forbrugere, der bekymrer sig om miljøet, da det er frit for skadelige kemikalier, i modsætning til trykimprægnerede træmaterialer. Med en skraldespandsskjuler af kompositmateriale kan du nyde det æstetiske udseende af træ uden de traditionelle ulemper ved vedligeholdelse.

Køb hos KOMPOSITlageret

Hos KOMPOSITlageret har vi ingen mellemled, så vi sender produkterne direkte til dig. Det gør at vi kan levere nogle af Danmarks billigste løsninger indenfor komposit, hvilket er en stor fordel for vores kunder. Udover at sælge skraldespandsskjulere kan du også købe komposithegn, kompositlågerkompositbrædder og tilbehør til komposithegn.

Vi har stor erfaring med kompositprodukter, så du kan altid få en personlig rådgivning og vejledning af os. Vi kan sende din ordre indenfor 2 – 6 hverdage, så du hurtigt kan modtage din skraldespandsskjuler.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Vi har også et showroom, hvor du kan se alle vores modeller i Skanderborg.

Vi har mange glade og tilfredse kunder, der har købt skraldespandsskjulere hos os. Se et billede her fra en kunde.

Billige skraldespandsskjulere og affaldsskjulere

Hos KOMPOSITlageret kan du købe skraldespandsskjulere til priser fra 2.795 kroner – 5.095 kroner. Vi har nogle af Danmarks billigste skraldespandsskjulere og affaldsskjulere på det danske marked. Kvaliteten er fortsat helt i top, selvom prisen ikke er høj.

 

Ofte stillede spørgsmål om skraldespandsskjulere

Læs herunder de spørgsmål, som vi oftest modtager fra vores kunder.

Hvordan skjuler og afskærmer man skraldespande?

Vi har skraldespandsskjulere der er lavet til at indeholde 3, 4, eller 6 skraldespande. Hvis du skal have en model der kan indeholde flere skraldespande, så ta’ kontakt til os. Så vil vi prøve om vi kan hjælpe dig med et tilbud.

Er det muligt at købe en skraldespandsskjuler, som kan deles med naboen?

Ja, det er en mulighed med vores model til 6 skraldespande. Den er designet til, at den kan deles med en nabo, hvilket gør den velegnet til sommerhusområder.

Hvad koster en skraldespandsskjuler?

Hos KOMPOSITlageret kan du købe skraldespandsskjulere til priser fra kun 2.795 kroner. Det er blandt Danmarks billigste priser.