Komposithegn

Komposithegn af høj kvalitet til billige priser. Se hele vores udvalg af komposithegn, som omfatter start- og modulhegn. Vores komposithegn er testet og produceret til at modstå de skiftende vejrforhold, som vi oplever i Danmark. Ved køb af komposithegn fra os, kan du have fuld tillid til både kvaliteten og holdbarheden.

Udforsk vores udvalg her på landingssiden og kontakt os gerne for yderligere rådgivning eller bestilling. Skriv en mail til kontakt@kompositlageret.dk eller ring til os på tlf. 51 90 72 86.

795,00 kr.

Tilføj til kurv

895,00 kr.

Tilføj til kurv

895,00 kr.

Tilføj til kurv

995,00 kr.

Tilføj til kurv

1.195,00 kr.

Tilføj til kurv

1.495,00 kr.

Tilføj til kurv

1.495,00 kr.

Tilføj til kurv

1.695,00 kr.

Tilføj til kurv

1.195,00 kr.

Tilføj til kurv

1.495,00 kr.

Tilføj til kurv

1.495,00 kr.

Tilføj til kurv

1.695,00 kr.

Tilføj til kurv

1.295,00 kr.

Tilføj til kurv

1.595,00 kr.

Tilføj til kurv

1.645,00 kr.

Tilføj til kurv

1.795,00 kr.

Tilføj til kurv

1.295,00 kr.

Tilføj til kurv

1.595,00 kr.

Tilføj til kurv

1.645,00 kr.

Tilføj til kurv

1.795,00 kr.

Tilføj til kurv

Hvad er komposithegn?

Et komposithegn er et hegn lavet af komposit. Komposit er et blandingsprodukt og vores er fremstillet af 65% genbrugstræ, 25% genbrugsplast og 10% bindemiddel (lim og farvestof). Komposithegn er dermed miljøvenligt fremstillet og modstandsdygtigt overfor vejerforhold i Danmark.

Komposithegn er et populært valg, når der skal sættes hegn op hjemme i haven, indkørslen eller ved terrassen, fordi det er robust og vedligeholdelsesfrit. Det kræver ikke vedligeholdelse og opmærksomhed som et træhegn, der ofte skal have en omgang træolie eller maling.

Komposithegn har en levetid på mere end + 20 år.

Hvad koster et komposithegn?

Hos KOMPOSITlageret koster komposithegn fra 1195 kroner – 1795 kroner.  Prisen variere i forhold til valg af model og højden på hegnet.

Hos KOMPOSITlageret har vi nogle af Danmarks billigste priser på komposithegn uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Modstandsdygtigt og vedligeholdelsesfrit hegn

Hegn i komposit er modstandsdygtigt overfor vind og vejr, så det forbliver flot i rigtig mange år. Du skal kun vaske hegnet, hvis det skulle blive beskidt.

Hegn i komposit er vedligeholdelsesfrit, derfor er det ikke nødvendigt at male eller vedligeholde det regelmæssigt, som det vil være med et træhegn. Det betyder, at du kan nyde dit hegn i mange år uden bekymringer om vedligeholdelse.

Vores Scandinavian Decking komposithegn er et WPC/komposit produkt, som er beregnet til udvendige terrasser, altaner, haver mv.

WPC står for “Wood Polymer Composite”, og er et produkt bestående af de bedste egenskaber fra både træ og plastik, hvilket gør det modstandsdygtigt og vedligeholdelsesfrit.

Vi har mange års erfaring med komposithegn, og det sikrer dig at vi ved alt vores produkter og gerne hjælper med problemer og spørgsmål.

Fordele ved hegn i komposit

  • Det er vedligeholdelsesfrit
  • Det er miljøvenligt
  • Det er nemt at opsætte og montere selv
  • Det er afvisende overfor termitter
  • Det er robust og modstandsdygtigt overfor vejret i Danmark
  • Det har en levetid på +20 år

Opsætning af komposithegn

Opsætning af et komposithegn kan generelt betragtes som en relativt nem proces, især når det sammenlignes med nogle andre typer hegn, som f.eks. træhegn.

Vores komposithegn skal støbes direkte ned i jorden for maksimal stabilitet og holdbarhed. Læs vores montagevejledninger inden opsætning – Find dem her.

Hvis du har spørgsmål til opsætning af komposithegn, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, så vi kan hjælpe dig videre med dit projekt

Vil du lade os stå for opsætning af dit komposithegn? Læs mere om montage af hegn her. 

Vi har mange glade og tilfredse kunder, der har købt komposithegn og ladt os stå for opsætning. Se et par billeder her.

   

Anmeldelser fra kunder der har købt komposithegn

Vi har rigtig mange glade kunder, som har haft en god købsoplevelse og er glade for deres komposithegn. Her er tre anmeldelser, som vi er rigtig glade for at have modtaget på Trustpilot fra vores kunder:

“Har fået hegn af to omgange fra dem – først købt igennem anden leverandør, og anden gang direkte fra firmaet.
Nem og overskuelig hjemmeside, rimelige priser, hurtig levering og et møg flot produkt, der er nemt at sætte op! Har og vil forsat anbefale dem!” – Mia (5. jan. 2024)

“Nem hjemmeside og god betjening. Varerne kom til tiden og var i perfekt stand. Alt i alt super tilfreds.” – Lars (4. jan. 2024)

“Altid en god og venlig betjening. Har nu hegn fra Kompositlageret om hele grunden og kan kun anbefale dem på det varmeste.” – Marianne (30 jul. 2023)

Klik her og se alle vores anmeldelser her på Trustpilot. 

Gode grunde til at handle hos KOMPOSITlageret

Du skal handle hos KOMPOSITlageret, fordi vi har nogle af Danmarks billigste på komposithegn, kompositlågerkompositbrædder og komposit skraldespandsskjuler. Vi har hurtig levering indenfor 2 – 6 hverdage, så du kan komme videre med dit haveprojekt.

Hos KOMPOSITlageret leverer vi professionel rådgivning og vejledning i kompositløsninger til private og erhverv, der ønsker at handle og samarbejde med førende eksperter i kompositprodukter på det danske marked. Læs mere “Om os” her. 

Vi har et stort udvalg af komposithegn i forskellige farver og design. Vi har børstet hegnsplanker og hegnsplanker med træstruktur. Aluminiumsstolper kan købes i sort eller sølv, så du kan finde noget der passer til din smag.

Vores modeller af hegn har følgende navne:

Model: Haiti

Hegnet har en klassisk og ensartet stil, der passer ind i langt de fleste haver. Hegnet og stolperne har samme farve (antracitgrå), hvilket giver et tidløst udtryk, der gør at det kan passe til enhver bolig og have. Find modellen her. 

Model: Cuba

Hegnet er lavet i børstet antracitgrå planker og med robuste sølvfarvede aluminiumsstolper. Dette giver et moderne twist, og passer perfekt til de fleste boliger eller haver. Det har et naturligt træ udseende med struktur, der gør det flot og naturligt at se på. Find modellen her. 

Model: Jamaica

Hegnet er vores mest populære model. Plankerne er i farven antracitgrå med struktur og aluminiumsstolperne er sorte. Det gør hegnet meget enkelt, hvilket passer rigtig godt for mange danskere. Find modellen her. 

Model: Aruba

Hvis du er mere til antracitgrå planker med struktur og aluminiumsstolper i sølv, så er det vores Aruba model du skal vælge. Denne model er også rigtig populære hos vores kunder. Find modellen her. 

Hvis du allerede har købt et komposithegn hos os, men mangler noget tilbehør til dit  komposithegn (ekstra bundliste, ekstra dækliste, ekstra planker, ekstra stolper eller forstærkningsstolper), kan du finde det hele lige her.

Vi har også et showroom, hvor du kan se alle vores modeller i Skanderborg. 

 

Ofte stillede spørgsmål om komposithegn

Læs herunder de spørgsmål, som vi oftest modtager fra vores kunder.

Hvor længe holder komposithegn?

Forvent at komposithegn har en levetid på op til + 20 år.

Hvad koster komposithegn pr. meter?

Komposithegn koster 629 kroner – 945 kroner pr. meter hos KOMPOSITlageret.

Kan komposit rådne?

Nej, kompositmaterialer rådner normalt ikke. Et af de vigtige træk ved kompositmaterialer, er deres modstandsdygtighed over for råd og skader forårsaget af fugt og vand.

Kan komposithegn tåle vand?

Ja, det kan godt tåle vand. Komposit er lavet af 25% plastik, hvilket gør det meget holdbart og modstandsdygtig overfor vand, fugt, sne og slud.

Kan man skrue i komposithegn?

Vi anbefaler ikke at skrue i komposithegn eller kompositplanker, da det er et levende materiale som kan give sig i varmen om sommeren. Hvis du skruer i komposit, er der en risiko for at brædderne flækker. Det er heller ikke nødvendigt at skrue i hegnet eller plankerne, når du sætter dit komposithegn op. Se vores montagevejledninger her på hjemmesiden.