Vedligeholdelsesfrit hegn

Se med & få inspiration

Det kan kræve meget arbejde at vedligeholde et hegn eller plankeværk i træ eller andre naturmaterialer. Med et vedligeholdelsesfrit hegn slipper du for, at starte foråret/sommeren ud med at ordne dit træhegn, men kan i stedet bruge tid på at nyde din have eller starte på nye haveprojekter.

Derfor anbefaler vi, at du anskaffer dig et vedligeholdelsesfrit hegn. Du slipper for bøvl med vedligeholdelse og kan have et hegn, der ser stilfuldt ud i din have, indkørsel eller hvor du nu ønsker afskærmning. 

Du slipper samtidig for omkostninger til grundingsolie og træbeskyttelse hvert år, hvis du vælger komposithegn, der er et vedligeholdelsesfrit hegn. Læs mere her på siden om, hvorfor det er en god ide med et vedligeholdelsesfrit hegn og køb af komposithegn

Vedligeholdelsesfrit hegn i komposit

Hegn som holder i +20 år

Komposithegn er et populært valg, da det ikke kræver vedligeholdelse efter opsætning. Det er holdbart og miljøvenligt. Hos KOMPOSITlageret tilbyder vi fire forskellige modeller af vedligeholdelsesfri komposithegn, der alle har deres eget unikke udtryk og passer til forskellige typer af haver og udendørsområder. Og skulle du have brug for hjælp til at vælge det rigtige hegn, er vi altid klar til at rådgive dig. 

Vi er stolte af at kunne præsentere inspirationsbilleder fra vores tilfredse kunder, som har købt hegn fra os. Disse billeder viser, hvordan vores komposithegn kan give et flot og stilfuldt udtryk til enhver have eller udendørsområde. 

Hvis du vælger at købe hegn hos os, vil vi rigtig gerne modtage billeder af dit færdige projekt, så vi kan vise dem frem på vores hjemmeside og inspirere andre. 

Vil du ikke selv stå for opsætning af komposithegn? – Vi tilbyder montage af hegn, som du kan læse mere om her

Komposithegn der er sat op ud mod vejen, så det afskærmer fint foran huset.
Flot komposithegn der sidder fastgjort på en mur.

Hvorfor vælge et vedligeholdelsesfrit hegn?

Et vedligeholdelsesfrit hegn i komposit er den perfekte løsning, hvis du ønsker et smukt og funktionelt hegn uden at skulle bruge tid og penge på vedligeholdelse. Vores vedligeholdelsesfri hegn i komposit har flere fordele, der gør det til det foretrukne valg for mange af vores kunder. 

  1. Bevarelse af udseendet – Et vedligeholdelsesfrit hegn kræver ikke maling eller behandling, og det ser derfor nyt og flot ud i mange år fremover.
  2. Økonomisk – Investeringen i et vedligeholdelsesfrit hegn er en langtidsholdbar løsning, der sparer dig penge, fordi det ikke kræver så meget vedligeholdelse som traditionelle hegn i træ eller metal.
  3. Miljøvenligt – Vores vedligeholdelsesfri hegn i komposit er fremstillet af genanvendte materialer, hvilket gør det til et bæredygtigt og miljøvenligt valg. Læs mere om FSC-certificering her. 
  4. Lang levetid – Et vedligeholdelsesfrit hegn har en lang levetid og er mere modstandsdygtigt over for vejr og insekter end traditionelle træ- og metalhegn.
  5. Ingen skadedyr – Vores hegn i komposit er modstandsdygtigt over for skadedyr og insekter, så du slipper for at bekymre dig om problemer med skadedyr i hegnet.

 

Det er derfor en god ide at vælge et vedligeholdelsefrit hegn. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at finde det rette komposithegn til dit behov. 

Sådan sikre du et hegn der er vedligeholdelsesfrit

Når du køber et vedligeholdelsesfrit hegn, skal hegnet selvfølgelig sikres ordentligt. Dette gøres ved at grave stolperne til hegnet 70 – 80 cm ned i jorden, så du kommer ned til en frostfri dybde, så hegnet står fast i alt slags vind og vejr. Dette anbefales uanset hvilken variant af hegn, du vælger at købe.

Du finder alle vores montagevejledninger til opsætning af komposithegn lige her. Vi har også lavet en video guide, hvis du heller vil se den.

Brug for hjælp til valg af et vedligeholdelsesfrit hegn

Er du i tvivl om hvilket vedligeholdelsesfrit hegn der passer til din have, indkørsel eller hvor du nu ønsker afskærmning? Hos KOMPOSITlageret er vi altid klar til at hjælpe dig med finde den perfekte løsning. 

Vi forstår, at det kan være svært at vælge det rigtige hegn, især med så mange forskellige muligheder, der er tilgængelige. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning, så du kan træffe et informeret valg. 

Kom og besøg os i Skanderborg, hvor vi har et showroom. Her kan du se vores udvalg af vedligeholdelsesfrit hegn og andre kompositprodukter. Det er f.eks kompositterrassebrædder, kompositfliser, kompositlåger og skraldespandsskjuler.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.