Kompositbrædder

Hos KOMPOSITlageret kan du købe kompositterrassebrædder af høj kvalitet til Danmarks laveste priser. Vores terrassebrædder i komposit er gennemtestet og produceret, så det passer til de vejrforhold vi har i Danmark. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er helt på plads og gennemtestet. 

Vi har flere typer af kompositterrassebrædder. Se alle vores terrassebrædder her på siden.

Terrassebrædder i komposit er vedligeholdelsesfrie

Terrassebrædder i komposit er et godt valg, hvis du ønsker en terrasse, der er vedligeholdelsesfri. Kompositmaterialet er lavet af en 65% træ, 25% plastik og 10% bindemiddel (lim og farvestof), hvilket giver det styrke og modstand mod det skiftende vejr i Danmark. Det betyder, at du ikke behøver at male eller behandle det regelmæssigt for at holde det i god stand, som det er med en terrasse lavet i træ.

Kompositterrassebrædder holder farven og udseendet i mange år, og tager ikke skade af UV-stråler og vejrpåvirkninger.

Fordele ved en terrasse af kompositterrassebrædder

  • De er vedligeholdelsesfrie
  • Du undgår splinter i tæerne
  • De har en levetid på + 15 år
  • De er afvisende overfor termitter og skadedyr
  • De er miljøvenlige i produktion
  • De kræver ikke behandling
  • De er nemme at monterer

 

Montering af kompositterrassebrædder

Montering af kompositterrassebrædder er en nem og hurtig proces, der kan gøres af de fleste, selv med lidt erfaring i “gør-det-selv” projekter. Først og fremmest skal du sørge for at have et solidt og jævnt underlag, som brædderne kan lægges på. Derefter kan du begynde at lægge brædderne. 

De fleste kompositterrassebrædder kommer med et system af skjulte beslag, der gør det nemt at montere brædderne. Du starter med at lægge de første brædder i en 90 graders vinkel til huset facade. Brug et niveau til at sørge for, at brædderne er helt lige. Derefter kan du skrue eller bore beslagene fast i underlaget. 

Når alle brædderne er lagt, kan du bruge en afslutningsliste til at skjule beslagene og give terrassen et professionelt udseende. 

Når terrassen er monteret, kan du nyde din nye vedligeholdelsesfri terrasse i komposit. Det er en terrasse, som du kan nyde i mange år. 

 

Derfor skal du handle hos KOMPOSITlageret

Her hos KOMPOSITlageret har vi ingen mellemled, så vi sender produkterne direkte til dig. Det gør at vi kan levere Danmarks billigste løsninger indenfor komposit, hvilket er en stor fordel for vores kunder. Udover at sælge skraldespandsskjuler kan du også købe komposithegn, kompositlågerkompositbrædder og tilbehør til komposithegn

Vi har stor erfaring med kompositprodukter, så du kan altid få en personlig rådgivning og vejledning af os. Vi kan sende din ordre indenfor 2 – 6 hverdage, så du hurtigt kan modtage din skraldespandsskjuler. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud. 

Besøg vores showroom, hvor du kan se alle vores modeller i Skanderborg.

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad koster en terrasse af komposit?

Prisen for en terrasse lavet i komposit kan variere afhængigt af størrelsen, kvaliteten af materialet og installationen. Hos KOMPOSITlageret kan du købe dine kompositterrassebrædder fra 49,95 DKK ved en længde på 1 meter.

 

Hvor længe holder kompositterrassebrædder?

Kompositterrassebrædder er ret holdbare og har en levetid på +15 år. Uanset hvilket materiale du bygger din terrasse i, vil der altid komme slid i løbet af årene.

 

Kan man justerer længden på kompositterrassebrædder?

Ja, det kan du godt. Vores kompositterrassebrædder kommer i enten 2,2 meter eller 4 meter. Du har mulighed for at skære dem til i længden, hvis du ønsker de skal passe til andre mål. Man kan save i kompositterrassebrædder med en almindelig sav eller rundsav.

 

Kan man male terrassebrædder lavet i komposit?

Det kan du godt, men malingen vil efter noget tid skrælle af igen pga. skiftende vejr. Det er ikke nødvendigt at male dine kompositterrassebrædder. Det vil faktisk være spild af penge.

 

Kan man skrue i kompositterrassebrædder?

Vi anbefaler ikke at du skruer i kompositterrassebrædder, da det er et levende materiale, der giver sig i varmen om sommeren og trækker sig sammen i kulden om vinteren. Derfor risikerer du at dine brædder vil flække, hvis du begynder at skrue i dem.

 

Kan en terrasse lavet i komposit tåle vand?

Ja, den kan godt tåle vand. Faktisk er komposit et rigtig godt produkt til udendørs brug, da kombinationen af træ og plastik gør terrassen modstandsdygtig overfor vand, sne og andet skidt. Der går derfor ikke råd i terrassebrædderne, når de bliver udsat for vand.