Kompositfliser

Vores Scandinavian Decking kompositfliser er et produkt lavet af komposit. Det kaldes også WPC i daglig tale. De er specielt egnet til udvendig bebyggelse, der skal kunne modstå det danske vejr. Blandt andet egner kompositfliser sig rigtig godt til udvendige terrasser, altaner, garager, poolområde og meget andet.

Høj kvalitet på kompositfliser

Vores fliser af komposit er altid af højeste kvalitet. De kan både klare kulde, varme, frost og fugt, så de er modstandsdygtige overfor vejrforholdene i Danmark. 

Produktet er fremstillet af genanvendt træ og plastik, og det betyder altså at der er et miljøvenligt produkt. Derudover gør blandingen, at det holder i mange år, og giver det dermed et miljøvenligt aspekt. Du behøver heller ikke behandle det år efter år med miljøskadelig lak eller maling, og er derfor meget miljøvenligt.

Vi har nogle af Danmarks billigste produkter fremstillet i komposit, og vi ved at value-for-money er vigtigt for mange af vores kunder. Vi sikrer, at kvaliteten lever op til jeres forventninger, så fliserne kan holde til at lægge i jeres have eller terrasse i mange år.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kompositfliser eller nogle af vores andre produkter. Vi giver dig kompetent vejledning og rådgivning til dit nye projekt.

Størrelsen på vores fliser

Vores fliser har disse mål: 30 cm x 30 cm x 3 cm (længde, bredde og højde), så de er dermed lette at flytte rundt. 

Vi sælger vores fliser i en pakke af 11 stk, hvilket svarer til 1 kvadratmeter.

Sådan lægger du dine kompositfliser

Fliserne er nemme at lægge, fordi de blot skal klikkes sammen. Det betyder, at de også nemt kan skilles fra hinanden igen, hvis du gerne vil lave om på f.eks en terrasse. 

Bunden på fliserne er skridsikker, så de kan lægges på forskelligt jævnt underlag. 

Her kan du se en lille video om, hvordan du nemt og hurtigt selv kan lægge dine kompositfliser. 

Du kan se videoguiden her.

Fliser til altan

Hvis du bor i hus eller i en lejlighed med en altan, kan du med fordel anvende vores fliser i komposit. De vil være rigtig gode som gulv, hvis du er træt af kolde betongulve eller slidte trægulve. Kompositfliser vil gøre, at det bliver mindre koldt at gå på med bare fødder.