Kompositlåger

Hos KOMPOSITlageret har vi forskellige kompositlåger, der er af høj kvalitet, robuste og vedligeholdelsesfri som vores komposithegn. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er helt på plads og gennemtestet. 

Find en kompositlåge der passer til dit komposithegn her på siden. Når du har valgt din kompositlåge, skal du huske at tilkøbe et låsesæt og en forstærkningsstolpe med, som du finder under tilbehør til kompositlåger.

3.495,00 kr.

Tilføj til kurv

3.995,00 kr.

Tilføj til kurv

6.995,00 kr.

Tilføj til kurv

3.495,00 kr.

Tilføj til kurv

3.995,00 kr.

Tilføj til kurv

6.995,00 kr.

Tilføj til kurv

2.995,00 kr.

Tilføj til kurv

3.495,00 kr.

Tilføj til kurv

8.995,00 kr.

Tilføj til kurv

9.995,00 kr.

Tilføj til kurv

2.995,00 kr.

Tilføj til kurv

3.495,00 kr.

Tilføj til kurv

8.995,00 kr.

Tilføj til kurv

9.995,00 kr.

Tilføj til kurv

Vælg en låge i komposit til dit komposithegn

Er du ejer af et komposithegn og overvejer at tilføje en låge? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du vælge mellem et stort udvalg af kompositlåger, der passer perfekt til dit komposithegn, hvis det er købt hos KOMPOSITlageret. 

Vores kompositlåger er lavet af samme materiale som komposithegnet, så du kan være sikker på, at de passer perfekt sammen i farve og stil. De er gennemtestet og produceret, så de passer til de danske vejrforhold. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er helt i top og at lågerne er designet med henblik på at kunne holde i rigtig mange år. 

Køb en dobbelt kompositlåge hos os

Er du på udkig efter en dobbelt kompositlåge til din have? Så er du kommet til det rette sted!

Hos os kan du købe kompositlåger i høj kvalitet til Danmarks laveste priser. 

Vi har fire forskellige modeller af dobbelt kompositlåger i forskellige stil, så der er noget for enhver smag. Vores låger er lavet af kompositmateriale, som er både stærkt og holdbart.

Derfor skal du handle hos KOMPOSITlageret

Du skal handle hos KOMPOSITlageret, fordi vi er Danmarks billigste på kompositlåger, terrassebrædder, komposithegn, og kompositskraldespandsskjuler. Vi har hurtig levering indenfor 2 – 6 hverdage, så du ikke skal vente længe med at komme i gang med dit haveprojekt. Du har også mulighed for at afhente selv på vores lager i Skanderborg.

Hos KOMPOSITlageret leverer vi professionel rådgivning og vejledning i kompositløsninger til private og erhverv, der ønsker at handle og samarbejde med førende eksperter i kompositprodukter på det danske marked. 

Vi har et stort udvalg af komposit terrassebrædder i forskellige designs, hvor vi har med og uden børstet brædder (struktur), så du kan finde noget der falder i din smag. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gerne lave et uforpligtende tilbud. 

Vi har også et showroom i Skanderborg, hvor du kan se alle vores modeller. 

 

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan monteres en kompositlåge på en væg eller en stolpe?

Vi har lavet en montagevejledning til at sætte en låge op på en væg eller en forstrækningstolpe. Du kan finde dem her på hjemmesiden. 

Montagevejledning til en låge på 150 cm. 

Montagevejledning til en låge på 180 cm.

 

Hvad er materialerne i kompositlågerne lavet af?

Kompositmaterialet består af 65% træ, 25% plastik og 10% bindemiddel (lim og farvestof), hvilket giver hegnet styrke og modstand mod det skiftende vejr i Danmark.

 

Er kompositlåger modstandsdygtige overfor råd og svamp?

Ja, det er de. Da de er lavet af komposit, er de modstandsdygtige overfor råd, svamp og de danske vejrforhold. En låge i komposit har en levetid på +20 år.