Om os

KOMPOSITlageret leverer professionel rådgivning og vejledning i kompositprodukter til private og erhverv, der ønsker at handle og samarbejde med førende eksperter på det danske marked. 

Hos KOMPOSITlageret er der ingen fordyrende mellemled. Vi modtager produkterne direkte fra producenten og leverer direkte til forbrugeren. Det medvirker til at vi har nogle af DANMARKS BILLIGSTE PRISERkompositprodukter, hvilket vores kunder skal have glæde af. 

Hos os er glade kunder altafgørende for vores succes. Vi tror på, at et højt serviceniveau og gode kvalitetsprodukter giver glade og tilfredse kunder. 

Se her vores team, der består af i alt 9 personer.

Mød vores team

Allan

B2B Ansvarlig & Medejer

Claus

INDKØB & Medejer

Martin

Fragt & logistik

Steen

Lager

Jane

Kundeservice & salg

Nilas

Hegnsmontør

Yakim

Hegnsmontør & Lager

Laura

Kundeservice & salg

En social ansvarlig virksomhed

KOMPOSITlageret er en virksomhed, der tager et socialt ansvar. Det er vigtigt for os, at der hos os er plads til alle. Dette inkluderer også medarbejdere med begrænset arbejdsevne. Derfor vil du hos os kunne finde medarbejdere, som tidligere har stået uden for arbejdsmarkedet af forskellige grunde. Vi tror på, at mangfoldighed og åbenhed, er vejen frem for vores virksomhed. Her er der plads til alle, hvilket er et grundfundament i vores virksomhedskultur og måden vi gør tingene på. Det afspejler sig i den måde vi behandler kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejdere. 

Hos KOMPOSITlageret kan du altid forvente

Derfor skal du handle hos KOMPOSITlageret